Podelitev priznanj najboljšim igralcem v letu 2015

Kot imamo to v navadi vsako leto podelimo zimske nagrade za najboljšega igralca v jesenskem delu sezone in tudi letos je bilo tako. Nagrade je podeljeval predsednik kluba Marko Babnik, ki se je z otvoritvenim govorom zahvalil vsem prisotnim za podporo klubu in igralcem za uspešno zaključen jesenski del sezone. Pri podeljevanju nagrad sta se mu pridružila še trenerja članske ekipe Boris Vajagič in mladinske ekipe Miha Mahkota.

Tako sta pri članih dobila nagradi;

Igor Mihelič (Najboljši igralec za leto 2015)

Aljaž Ostrež (Igralec, ki je najbolj napredoval v letu 2015)

V kategoriji do 16 let sta nagradi dobila;

Juš Penko (Najboljši igralec za leto 2015)

Vun Theerapon (Za igralca, ki je najbolj napredoval v letu 2015)

V kategoriji do 14 let pa je nagrado dobil;

Matevž Kraljič Zgazivoda (Najboljši igralec v letu 2015)

 

Pregled jesenskega dela sezone

V ARC Premiership Olimpija trenutno zaseda 3. mesto in za drugo uvrščenim Celticom zaostaja za 8 pik. Medtem, ko jih s četrtega mesta lovi Stade, ki je od Olimpije oddaljen le za 1 piko.

Med prvimi desetimi najboljšimi strelci lige imamo kar dva igralca in sicer 2. mesto zaseda Igro Mihelič z 23 točkami in pa na 4. mestu Sebastjan Rman z 20 točkami.

V Državnem prvenstvu Olimpija trenutno še vedno zaseda 1. mesto in s prednostjo petih točk vodi pred drugo uvrščenim Mariborom.

Mladinci so v jesenskem delu odigrali kar neverjetnih 47 tekem in ostali neporaženi v mladinskem Državnem prvenstvu.

 

RAK Olimpija in predsednik kluba Marko Babnik, se Vam ob tej priliki zahvaljujeta za podporo v tem letu in Vam želita uspešno in Veselo Novo leto 2016!