Donacije

V RAK Olimpija smo v zadnjih letih vzpostavili mladinski pogon, ki bo omogočil nadaljni razvoj kluba in širjenje zavedanja o našem športu na področju Ljubljane in širše Slovenije.

Mladi zmaji pod vodstvom strokovnih trenerjev kažejo zelo dobre rezultate. Ker v Sloveniji trenutno ni veliko mladinskih ekip, so primorani tekme igrati predvsem v tujini, kar predstavlja precejšen strošek tako za starše igralcev kot klub. Povečane so potrebe po igralni opremi, žogah, pripomočkih za treniranje itd.

V kolikor menite, da lahko pomagate s kakšno donacijo, lahko donirate na več načinov.

Z nakazilom  na tekoči račun kluba.
Št. računaSI56 3300 0000 6799 982   (T)   Addiko Bank d.d..

Sklic in referenca: SI 99

Namen: Donacija

Prejemnik: Rugby Atletski Klub Olimpija

Naslov prejemnika: Herbesteinova 31, 1000 Ljubljana


Tako, da nam namenite del dohodnine.

V skladu s 142. členom Zakona o dohodnini lahko davčni zavezanec zahteva, da se do 1% dohodnine, odmerjene po tem zakonu od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, nameni za financiranje splošno-koristnih namenov, kot so npr. društvo, zveza društev…

Med upravičenci, katerim je mogoče nameniti del dohodnine, je tudi Rugby Atletski Klub Olimpija. Klubu  je mogoče nameniti do 1% dohodnine. Izpolnjeno zahtevo se pošlje na pristojni davčni urad, lahko pa jo pošljete tudi na naslov kluba (RAK Olimpija – Herbesteinova 31, 1000 Ljubljana, Slovenija) ali skenirano na info@rugby-olimpija.si. Klub bo  zahtevo nato poslal na pristojni davčni urad. Davčni zavezanec lahko da zahtevo za namenitev dela dohodnine tudi preko sistema eDavki na spletni strani edavki.durs.si, pisno ali ustno na zapisnik pri davčnem organu.

Davčni organ upošteva veljavne zahteve, s katerimi razpolaga na dan 31. decembra leta, za katero se dohodnina odmerja. Zahteva velja do trenutka, ko davčni organ prejme novo zahtevo ali preklic zahteve.

Preko paypal. 

Z materialnimi dobrinami.

V kolikor vas zanima sponzoriranje našega kluba, pa vas vabimo k ogledu naših predstavitev:

Hvala za vašo pozornost in vaše morebitne donacije!