Ženska ekipa

09/2020 – Ženska rugby ekipa se je žal razšla.  V kolikor se ponovno vzpostavi interes deklet za igranje ragbija, bomo ekipo reaktivirali.

                       ______________________________________________________________

Ženska rugby ekipa RAK Olimpija med svoje vrste vabi dekleta, ki jih zanimajo ekipni športi. Kot veste je Rugby 7’s postal olimpijski šport in postaja tudi vse bolj priljubljen v Sloveniji tako med dekleti kot med fanti. Trenutno se dekleta pripravljamo na novo sezono in sestavljamo novo ekipo. Za nami je že kar nekaj let izkušenj, veliko tudi potujemo (Danska, Madžarska, Avstrija, Hrvaška, Srbija, BIH,..). Vabljena dekleta vseh starosti in velikosti, ki rade potujete!

Marca meseca začnemo zopet trenirati zunaj na igrišču, lahko se nam brez skrbi pridružiš in se preizkusiš v tem čudovitem ekipnem športu!

Širite to sporočilo med svojimi prijatelji in prijateljicami. Prepričani smo, da obstajajo punce, ki jih bo ta šport navdušil tako kot je navdušil nas!

                       ______________________________________________________________

Ženska članska ekipa in slovenska reprezentanca. Treningi vsak torek in četrtek, ob 19:00, na rugby igrišču v Štepanjskem naselju.

Informacije: